Blogia
despedida

estreno

Hola a tothom!

Espero que aquesta pàgina ens serveixi per poder anar posant en comú tot el que sapiguem de la despedida del Daniel i la Marta. Bueno, jo ja l'he estrenat.

Ahir vam trobar-nos per començar a tancar alguns temes i vam repartir tasques. En quant aneu sabent alguna cosa respecte la música, el menjar, la beguda i el material que s'ha de comprar ho aneu penjant.

Apa, petons!

maria

5 comentarios

maria -

hola a tots!
el raúl i jo no podrem venir divendres, però qualsevol cosa que s'hagi de fer ens ho dieu i ens posem en marxa. Lo del maestro paellero sembla que té bona pinta, bueno, al menos inclou moltes coses. Suposo que s'haurà de comprar material per la gimcana i això.
Us intentaré trucar el divendres per veure si treballeu o només us toqueu la panxeta i pq m'informeu del què m'he d'encarregar.
Bueno guapos, un petó a tots!

maria

Carlota -

Hola, buenas... lo del sopar millor divendres, és que jo el dimecres curro fins tard!!! He parlat amb els companys de feina del Daniel i crec que no en podrà venir cap perquè tots han de treballar i suposo que els que no han de treballar, que és un o dos, no vindran perquè els hi farà tall. També he parlat amb el mestre paellero. La història ens costa entre 10i 12 eurus per persona. Aquest preu inclou. Un primer rotllo amanida,fideuà o paella, vi, aigua i pa a més de música, taules i cadires!!!! Li he dit que ja el trucaré per dir-li alguna cosa. Parlem el divendres. Un petó a tots

Miki -

Buenas! He parlat amb la Carlota i m'ha comentat que el sopar del dimecres millor el divendres. No sé, ja direu... OK? Per cert, ha començat la cuentas atrás... ho dic en castellà pk fa més efecte, no? Deu...

Miki.

Isaac -

Salutacions a tothom! Ja tinc els telèfons Miki i demà dilluns trucaré per confirmar la penya de Badalona i demanar mails. Un amic cuiner també m'enviarà un pressupost per fer-nos el sopar.
A veure què tal. El porto dimecres. apali.

Miki -

Hola a tots! Jo ja he enviat la llista a l'Isaac i la Carlota per començar a fer trukades. OK? Fins al próxim missatge!!!!

Miki. Una abraçada a tots!!!!!